Cadeaubon

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor een paardenliefhebber? Kies dan voor een cadeaubon van Sen Fotografie! Deze kan ingeleverd worden tegen (gedeeltelijke) betaling van een fotoshoot of voor wedstrijdfoto’s. Je kunt volledig zelf bepalen welk bedrag je erop wil zetten.

Als je een cadeaubon wil bestellen, kun je onderstaand formulier invullen of mij een berichtje via social media sturen. Geef hierin aan welk bedrag je erop wil zetten. Zodra ik je berichtje binnen heb, zal ik contact met je opnemen voor de betaling en zet ik de gegevens op de cadeaubon. Hij wordt zo snel mogelijk verstuurd zodra ik het bedrag heb ontvangen. Je ontvangt deze digitaal via de mail, zodat je er niet lang op hoeft te wachten. Eventueel kun je er dan zelf nog voor kiezen om hem uit te printen voordat je hem cadeau doet.

De cadeaubon kan niet terug ingeleverd worden tegen een geldbedrag. Als deze dus eenmaal betaald is, kan hij alleen nog worden ingeleverd tegen vergoeding van een fotoshoot of wedstrijdfoto’s. De cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig na aankoopdatum.

Meer informatie over mijn aanbod van fotoshoots? Klik hier voor mijn aanbod en hier voor de verschillende pakketten met bijbehorende tarieven.

    Scroll naar boven