Zakelijke shoot

Breng jouw bedrijf in beeld!

Om een onderneming zichtbaar te maken, is professioneel en kwalitatief beeldmateriaal ontzettend belangrijk. Hierbij is zowel fotografie als videografie van belang. De specifieke eisen aan het beeldmateriaal zijn afhankelijk van het soort bedrijf, de doelgroep, maar uiteraard ook het doeleinde van het beeldmateriaal, oftewel waar het beeldmateriaal voor gebruikt gaat worden of gepubliceerd gaat worden. Hierbij moet aan alles gedacht worden. Wil je video’s publiceren op Instagram reels of TikTok, dan is het bijvoorbeeld belangrijk om de video’s verticaal te maken en niet te lang. Maar wil je een banner video maken voor op je website, dan kan deze beter horizontaal gefilmd worden. Ditzelfde geldt ook voor foto’s.

Daarnaast is het als ondernemer in de hippische branche ook nog eens belangrijk dat wanneer er paarden zichtbaar zijn op je foto’s of video’s deze paarden er mooi uitzien en hierbij aan een stukje paardenwelzijn gedacht wordt. Je wil namelijk niet dat jouw onderneming bekend komt te staan als paardonvriendelijk.

Kortom, bij het maken van professionele foto’s en video’s voor bedrijven in de hippische branche moet er aan veel aspecten gedacht worden. Maar ik heb goed nieuws! Dit hoef je niet allemaal zelf te doen. Door Sen Fotografie in te schakelen als foto- en/of videograaf wordt jouw hippische onderneming optimaal in beeld gebracht. Dankzij mijn ervaring en expertise in zowel paardenfoto-/videografie als (hippische) marketing vorm ik de ideale samenwerkingspartner. Deze kennis pas ik allemaal toe tijdens een zakelijke shoot.

De invulling van de zakelijke shoot is volledig afhankelijk van jouw wensen. Zo kan er bijvoorbeeld voor gekozen worden om enkel foto’s te maken, enkel video’s of juist een combinatie van beide. Ook kan er op één locatie geshoot worden of op meerdere locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang er goed gecommuniceerd en overlegd wordt.

Iedere hippische ondernemer kan bij Sen Fotografie terecht. Het maakt niet uit of je nou een ruitersportwinkel hebt, een dressuurstal, springstal of manege of een bitfitter bent, het kan allemaal. Ik pas mij aan en denk graag met je mee.

Overigens ben je ook van harte welkom om contact op te nemen wanneer je niet binnen de hippische branche valt. Ik heb ook al voor ondernemers gewerkt die niks met paarden doen en daar sta ik dan ook zeker voor open.

Plan jouw zakelijke shoot met Sen Fotografie

Laat mij je helpen om jouw hippische onderneming professioneel in beeld te brengen met foto’s en video’s middels een bedrijfsshoot!

Scroll naar boven