Aanbod zakelijke shoots

Sen Fotografie brengt jouw hippisch bedrijf op een professionele en kwalitatieve wijze in beeld middels een shoot speciaal voor hippische ondernemingen. Hierin maak ik onderscheid in verschillende soorten shoots, namelijk:

Vanuit SEQUUS – Visuals & Marketing bied ik nog meer diensten aan voor hippische ondernemers en bedrijven. Hierbij combineer ik foto- en videografie met social media marketing. Neem zeker een kijkje bij interesse!

Bedrijfsshoot

Wil jij jouw hippisch bedrijf goed zichtbaar maken en nieuwe klanten aantrekken? Dan is beeldmateriaal onmisbaar! Door een bedrijfsshoot te boeken bij Sen Fotografie, wordt jouw hippische onderneming optimaal op beeld vastgelegd.

Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we ervoor zorgen dat ik precies op de hoogte ben van de activiteiten van jouw bedrijf en dat ik weet waar jouw bedrijf voor staat. Dit kan ik dan meenemen tijdens het shooten. Ik zal goed meedenken op welke manier jouw bedrijf het beste vastgelegd kan worden en hoe we de gewenste boodschap kunnen uitstralen. Zo zorgen we er samen voor dat het beeldmateriaal aansluit op de filosofie van jouw onderneming.

Er kunnen zowel foto’s als video’s gemaakt worden, dit is volledig afhankelijk van de persoonlijke wensen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een uitgebreide bedrijfsvideo te laten maken.

Het beeldmateriaal kan voor diverse communicatie uitingen gebruikt worden, waaronder social media, website en flyers/brochures.

Verkoop shoot

Wil jij veel goede reacties op de advertenties van jouw verkooppaarden? Dan zijn kwalitatieve foto’s onmisbaar! Je maakt maar één keer een eerste indruk, dus zorg ervoor dat je dit goed doet.

Door een professionele verkoopshoot te boeken, zorgen wij er samen voor dat dit voor elkaar komt. Met verschillend beeldmateriaal zorgen wij ervoor dat jouw verkooppaarden opvallen en dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dit pakket is speciaal bedoeld voor het maken van verkoopfoto’s van een paard. Daarom worden er rijfoto’s, staande portretfoto’s en een rijvideo tijdens deze shoot gemaakt. De shoot zal ongeveer 90 min duren.

Via een persoonlijke uitzoekpagina kun je zelf de 6 foto’s uitkiezen die je bewerkt wil ontvangen. Daarbij mag je zelf de verdeling bepalen tussen het aantal rijfoto’s en het aantal portretfoto’s. Het is ook mogelijk om extra foto’s bij te bestellen.

De video zal ik samenstellen. Hierin kunnen zeker wensen worden doorgegeven van wat gewenst is om in de video terug te zien. Ook kan er de keuze worden gemaakt voor een horizontale video of een verticale video. Dit moet aangegeven worden voordat de video’s worden opgenomen.

Je kunt de foto’s zowel met als zonder logo ontvangen, dit ligt aan jouw voorkeur. De video bevat geen logo.

Indien je meerdere verkooppaarden op de foto wil zetten en/of verkoopfoto’s op regelmatige basis wil maken, neem dan even contact met mij op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Product shoot

Verkoop jij producten vanuit jouw hippische onderneming? Dan kan ik ervoor zorgen dat je voorzien wordt van professioneel beeldmateriaal middels een shoot voor jouw hippisch bedrijf, gericht op productfotografie.

Heb jij bijvoorbeeld een webshop? Dan is het natuurlijk erg belangrijk dat je goed beeldmateriaal van je producten hebt. Zo kun je jouw webshop een professionele uitstraling geven en zorg je er bovendien voor dat de kans groter is dan een bezoeker van jouw webshop overgaat tot een aankoop.

Door het boeken van een product shoot hoef jij ook niet meer de standaard foto’s van de leverancier te gebruiken, indien je daar mee werkt. Het gebruiken van eigen foto’s van de producten zorgt voor meer persoonlijkheid, professionaliteit en een onderscheidend karakter.

Tijdens een product shoot maak ik gebruik van natuurlijk licht. Het beeldmateriaal wordt dan ook bij voorkeur op een buitenlocatie gemaakt. Het is zowel mogelijk om foto’s als video’s van de producten te maken.

Uiteraard kan het beeldmateriaal, naast de webshop of website, ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals social media of andere marketing uitingen.

Evenementen

Ten slotte kan Sen Fotografie ook geboekt worden voor het vastleggen van hippische evenementen. Dit kunnen alle soorten evenementen zijn, van open dagen tot wedstrijden.

Als je op zoek bent naar een fotograaf voor een of meerdere wedstrijddagen, zitten hier voor de organisatie geen kosten aan verbonden. Ik zal dan de hele wedstrijddag aanwezig zijn en alle combinaties op de foto zetten. Deze foto’s worden aan het einde van de dag op een bestelpagina geplaatst. Vanuit deze bestelpagina kunnen de deelnemers de gemaakte foto’s bekijken en bestellen. Uiteraard kunnen er ook wat sfeerbeelden voor de organisatie gemaakt worden. Ik ben al op veel wedstrijden in Limburg aanwezig geweest, waaronder de Limburgse Kampioenschappen.

Indien je op zoek bent naar een fotograaf voor het vastleggen van een ander soort evenement, zullen we samen bespreken wat precies de wensen zijn. Op basis daarvan wordt er een persoonlijk aanbod gedaan.

Neem contact op

Plan jouw shoot voor je hippisch bedrijf met Sen Fotografie

Scroll naar boven