Algemene voorwaarden

U gaat automatisch akkoord met onderstaande algemene voorwaarden van Sen Fotografie door het boeken van een fotoshoot, door deelname aan een fotodag en door het bestellen van wedstrijdfoto’s.

 • De auteursrechten van het gemaakte beeldmateriaal blijven in het bezit van de fotograaf/videograaf, daarom mag u het gemaakte beeldmateriaal alleen privé gebruiken en dus alleen plaatsen op uw persoonlijke social media pagina. Indien u het beeldmateriaal zakelijk wil publiceren of voor andere commerciële doeleinden wil gebruiken, is daar toestemming voor nodig van de desbetreffende fotograaf/videograaf. Aan deze toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden.
 • Het gemaakte beeldmateriaal mag niet zelf bewerkt en/of bijgesneden worden. Als u voor mij als fotograaf/videograaf kiest, kiest u ook voor mijn stijl en bewerkingswijze.
 • De onbewerkte foto’s op de uitzoekpagina/bestelpagina mogen niet opgeslagen en/of gedeeld worden. Deze foto’s zijn namelijk nog niet af en zijn bovendien nog niet betaald.
 • Als u de geleverde foto’s op social media wil delen, mogen dit alleen de foto’s met logo zijn. Deelt u toch een foto zonder logo, dan zal deze verwijderd moeten worden en vervangen moeten worden door de foto met logo.
 • Indien er een shoot wordt geboekt die niet vooraf volledig betaald hoeft te worden, wordt er van te voren een aanbetaling in rekening gebracht. Dit bedrag moet uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de shoot op mijn rekening staan en is niet terugbetaalbaar als de shoot eenmaal heeft plaats gevonden of als de shoot minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd door de klant.
 • Bij een fotodag vindt voorafgaand aan de fotodag een aanbetaling plaats van €10 per deelnemer. Dit bedrag moet uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de fotodag op mijn rekening staan en is niet terugbetaalbaar als de fotodag eenmaal heeft plaats gevonden of als de deelname aan de fotodag minder dan 48 uur van tevoren wordt afgezegd door de deelnemer.
 • Indien er een shoot wordt geboekt die vooraf volledig betaald wordt, geldt het volgende: Wanneer de shoot wordt afgezegd binnen 24 uur voorafgaand aan de shoot of de fotograaf/videograaf vaststelt dat de shoot niet heeft kunnen plaatsvinden volgens plan door omstandigheden tijdens het shooten, wordt er €30 + de reiskosten ingehouden zonder levering van beeldmateriaal. De rest van het betaalde bedrag wordt terugbetaald aan de klant.
 • Indien de klant het bedrag voor de gekozen foto’s betaald heeft, kan dit bedrag niet teruggevorderd worden. Zodra het bedrag is overgemaakt, gaat de foto-/videograaf namelijk zo snel mogelijk aan de slag met het bewerken en opsturen van het gemaakte beeldmateriaal.
 • De foto’s die op het moment van betaling in het favorietenlijstje staan, zijn de foto’s die besteld worden. Deze zijn bindend en hier kan niet meer van afgeweken worden.
 • Als een shoot door omstandigheden toch niet door kan gaan, moet dit minimaal 24 uur van te voren worden aan gegeven door de klant. De aanbetaling wordt dan teruggestort. Als de shoot niet op tijd wordt afgezegd, is de aanbetaling van €25 + de reiskosten niet terugbetaalbaar.
 • Als een deelnemer aan een fotodag van Sen Fotografie toch niet deel kan nemen op het afgesproken tijdstip, dient dit minimaal 48 uur voorafgaand aan het aanvangstijdstip van de fotodag doorgegeven te worden. De aanbetaling wordt dan teruggestort. Als de shoot niet op tijd wordt afgezegd, is de aanbetaling van €10 niet terugbetaalbaar.
 • Bij afwezigheid op het afgesproken tijdstip en locatie van de shoot is de klant de aanbetaling kwijt, tenzij dit meer dan 24 uur voorafgaand aan het afgesproken tijdstip van de shoot is doorgegeven. Wilt u de shoot op dat moment naar een nieuwe datum verplaatsen, dient de aanbetaling opnieuw betaald te worden.
 • Bij afwezigheid op het afgesproken tijdstip en locatie van een deelnemer tijdens een fotodag  is de deelnemer de aanbetaling kwijt, ten zij dit meer dan 48 uur voorafgaand aan de aanvang van de fotodag is doorgegeven.
 • Bij slecht weer zullen de foto-/videograaf en de klant samen overleggen of de shoot naar een andere datum verplaatst wordt. Een fotodag kan bij slecht weer door de foto-/videograaf worden afgezegd of naar een andere datum verplaatst worden. Indien een deelnemer niet kan op de nieuwe datum, krijgt de deelnemer de aanbetaling teruggestort.
 • Nadat de shoot heeft plaatsgevonden dient er door de klant minimaal het aantal foto’s uitgekozen en betaald te worden dat bij het pakket hoort dat geboekt is. Het aantal foto’s per pakket staat op de website www.senfotografie vermeld. Indien er minder foto’s worden uitgekozen, wordt alsnog het bedrag voor het minimum aantal foto’s in rekening gebracht.
 • Bij iedere fotoshoot worden reiskosten in rekening gebracht van €0,25 per km vanaf Maastricht (postcode 6211) tot aan de shoot locatie en terug. Een fotodag vormt hier in sommige gevallen een uitzondering op. Het bedrag voor de reiskosten komt bovenop het tarief van de fotoshoot zelf.

Scroll naar boven