Aanbod particuliere shoots

Je kunt bij Sen Fotografie terecht voor een fotoshoot met jouw paard op een locatie naar keuze. Mijn aanbod bestaat uit verschillende pakketten, zodat de fotoshoot goed aansluit op jouw wensen. Er is zowel de mogelijkheid om actiefoto’s te maken als portretfoto’s. Afhankelijk van het gekozen pakket kan dit gecombineerd worden of dient er een keuze gemaakt te worden.

Om aan ieders wensen te kunnen voldoen, bied ik verschillende pakketten aan. Op deze pagina lees je meer over de inhoud van de verschillende pakketten, maar kun je ook vinden wat voor soort foto’s er gemaakt kunnen worden tijdens een fotoshoot. De tarieven vind je hier.

Soorten foto’s

Er zijn verschillende soorten foto’s zie gemaakt kunnen worden tijdens een fotoshoot, namelijk:

  • Rijfoto’s: hierbij worden er actiefoto’s gemaakt van paard en ruiter onder het zadel.
  • Portretfoto’s: hierbij worden er stilstaande foto’s gemaakt van paard en/of ruiter. De ruiter staat hierbij naast het paard. Hierbij kan worden gekozen om enkel een hoofdstel of halster om te doen of om gebruik te maken van een van mij fotohalsters, die ik achteraf kan wegwerken, waardoor het lijkt alsof je paard helemaal los staat.
  • Actiefoto’s aan de longeerlijn: hierbij wordt je paard gelongeerd en maak ik actiefoto’s van je paard. Dit zijn dus actiefoto’s zonder ruiter. Ook hierbij kan gekozen worden voor een hoofdstel, halster of fotohalster.
  • Productfoto’s: hierbij worden bepaalde producten op de foto gezet. Ik denk dan mee hoe we de producten het mooiste op beeld kunnen vastleggen. Deze foto’s kun je bijvoorbeeld gebruiken als je bepaalde samenwerkingen hebt. Deze foto’s kunnen ook gemaakt worden in combinatie met rij- of portretfoto’s.
Rijfoto
Portretfoto
Actiefoto paard, onderdeel van aanbod Sen Fotografie
Actiefoto longeerlijn
Productfoto paard, onderdeel van aanbod Sen Fotografie
Productfoto

Verschillende pakketten binnen mijn aanbod

Reguliere fotoshoot

Het eerste pakket binnen mijn aanbod is de reguliere fotoshoot. Bij een reguliere fotoshoot kun je kiezen uit rijfoto’s of portretfoto’s. De foto’s worden op één locatie gemaakt, die we samen in overleg zullen vaststellen. De shoot duurt ongeveer 40-60 minuten. Tijdens de shoot zal ik je aanwijzingen geven om de momenten tussen jou en je paard zo mooi mogelijk vast te leggen. Deze shoot is bedoelde voor één combinatie van paard en ruiter.

Na de shoot ontvang je binnen 24 uur een persoonlijke uitzoekpagina, waarop je zelf jouw foto’s kunt uitkiezen. De gekozen foto’s ga ik voor je bewerken. Deze ontvang je na uiterlijk 2 weken, digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Daarnaast krijg je de foto’s ook afgedrukt thuisgestuurd, zodat je ze een mooi plekje kunt geven.

Je kunt makkelijk zelf bepalen hoeveel foto’s je wil. Er is namelijk de keuze tussen drie verschillende pakketten qua aantal foto’s. Een pakket van 5, 10 of 15 foto’s. Daarnaast is het mogelijk om losse foto’s bij te bestellen. Het pakket van 5 foto’s is het minimale pakket dat gekozen dient te worden bij een reguliere fotoshoot. Hoeveel foto’s je precies wil, kan bepaald worden na het ontvangen van de uitzoekpagina.

Deluxe fotoshoot

Een deluxe fotoshoot en de tweede pakketvorm binnen mijn aanbod. Dit pakket is perfect voor jou als je graag tijdens één shoot allerlei verschillende foto’s wil maken. Als je dit pakket boekt, mag je namelijk tijdens één shoot tot 4 keer van locatie, outfit en/of paarden wisselen voor de foto’s. Dat maakt dit pakket uniek. Zo worden de foto’s erg divers. Het is ook mogelijk om af te wisselen tussen portret- en actiefoto’s. En er kunnen verschillende combinaties van paard en ruiter vastgelegd worden. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je meerdere paarden hebt die je op de foto wil zetten. 

Na de shoot ontvang je binnen 24 uur een persoonlijke uitzoekpagina, waarop je zelf 12 foto’s kunt uitkiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om losse foto’s bij te bestellen. De gekozen foto’s ga ik voor je bewerken. Deze ontvang je na uiterlijk 2 weken, digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Daarnaast krijg je de foto’s ook afgedrukt thuisgestuurd, zodat je ze een mooi plekje kunt geven.

Deze shoot zal ongeveer 2-4 uur in beslag nemen. Het zijn eigenlijk 4 mini shoots tijdens één shootmoment.

Social media pakket

Het social media pakket is in mijn aanbod opgenomen speciaal voor de paarden Instagrammers onder ons. Door het social media pakket te boeken, betaal je één voordelig tarief voor meerdere shoots verdeeld over het jaar! Je bespaart veel geld in vergelijking met het boeken van losse shoots. Je kunt zelf bepalen wanneer je de shoots wil inplannen (afhankelijk van de vrije plekken in mijn agenda uiteraard).

Dit pakket is ideaal als jij regelmatige en verschillende content wil voor social media. Je zorgt ervoor dat je verzekerd bent van content door het jaar heen. Bovendien geeft dit je feed een mooie stijl, doordat de foto’s van dezelfde fotograaf zijn. Daar komt ook nog eens bij kijken dat je op deze manier goedkoper uit bent dan bij het boeken van 4 of 6 losse shoots!

Een suggestie voor de verdeling van de shoot over het jaar heen, is bijvoorbeeld 1 per seizoen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de shoot dichter op elkaar in te plannen. Die keuze is volledig aan jou. Uiteraard kan ik je hier wel in adviseren op basis van jouw wensen. 

Je kunt per shoot kiezen uit rijfoto’s of portretfoto’s. Iedere shoot duurt ongeveer 40-60 min. Het is mogelijk om verschillende combinaties van paard en ruiter op de foto te zetten, maar per shoot wordt er één combinatie op de foto gezet. 

Per fotoshoot ontvang je binnen 24 uur een persoonlijke uitzoekpagina, waarop je 10 foto’s kunt uitkiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om losse foto’s bij te bestellen. De gekozen foto’s ga ik voor je bewerken. Deze ontvang je na uiterlijk 2 weken, digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Er is ook de mogelijkheid om de foto’s zonder logo te ontvangen, zodat je ze eventueel zelf in het gewenste formaat kunt afdrukken.

Je kunt kiezen uit een pakket van 4 shoots verdeeld over het jaar of een pakket van 6 shoots verdeeld over het jaar. Per shoot mag je 10 foto’s uitkiezen, dus in totaal ontvang je 40 of 60 foto’s!

Fotodag

Tijdens een fotodag kom ik naar een bepaalde stalling of locatie, waar ik verschillende combinaties van paard en ruiter op de foto zal zetten op eenzelfde dag. Dit kan zowel voor dressuur als voor springen. Het is dan ook mogelijk om video’s te laten maken! 

Voor de deelnemers geldt een voordelig tarief, namelijk €65 voor 5 foto’s in plaats van €90 én geen reiskosten.

Wil jij een fotodag organiseren bij jou op stal of op een locatie bij jou in de buurt? Dan is het voor jou als organisator extra voordelig, je ontvangt dan namelijk als bedankje 3 gratis foto’s. De enige voorwaarde is dat er minimaal 5 deelnemers mee moeten doen.

Zodra bekend is wie er aan de fotodag wil deelnemen, wordt er een groepsapp met alle deelnemers gemaakt. Er zal dan een informatie bestand gedeeld worden, zodat iedereen op de hoogte is van wat er gaat gebeuren en wat er verwacht wordt. Daarnaast wordt er door mij een planning gemaakt van wie wanneer aan de beurt is om te shooten. Hierdoor weet iedereen wanneer hij/zij klaar moet staan en kan er van te voren ingereden worden.

Het belooft een hele leuke en gezellige dag te worden met prachtige beelden als resultaat. Een erg leuke activiteit om aan te bieden vanuit een vereniging of stal!

Bekijk hier de verschillende tarieven om een shoot te boeken!

Scroll naar boven