Social Media Marketing

Naast Sen Fotografie heb ik nog een tweede bedrijf, namelijk SEQUUS – Visuals & Marketing. Binnen dit bedrijf richt ik mij op social media marketing binnen de hippische branche. Als hippische ondernemer kun je bij SEQUUS terecht voor hulp met jouw social media. De kennis van en kunde in social media combineer ik met foto- en videografie. Dit maakt SEQUUS uniek en een ideale partner om mee in zee te gaan voor hippische bedrijven.

SEQUUS biedt verschillende diensten aan, namelijk social media beheer, een InstaBoost (persoonlijke analyse van jouw account met allerlei tips & tricks) en een Content Brainstorm waarin ik jou help om creatieve en pakkende content ideeën te bedenken voor jouw social media kanalen.

In de moderne zakenwereld is social media marketing uitgegroeid tot een essentieel instrument voor ondernemers en bedrijven om hun zichtbaarheid en succes te vergroten. Het belang van social media marketing kan niet worden overschat, aangezien het een krachtig middel biedt om met een brede doelgroep te communiceren, merkbekendheid te vergroten, klantenbinding op te bouwen en uiteindelijk de verkoop te stimuleren.

Heb jij geen zakelijke social media kanalen, maar ben je wel actief op Instagram? Dan kan de InstaBoost van SEQUUS voor jou ook een interessante zijn. Deze persoonlijke analyse van jouw Instagram account kan jou helpen om je account next level te tillen. De tips & tricks zijn direct toe te passen, waardoor jij meteen kunt gaan groeien!

Begin vandaag met het professionaliseren van jouw social media!

Neem een bezoek aan de website van SEQUUS om het aanbod uitgebreider te bekijken. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor vragen. Hopelijk kan ik snel aan de slag om jou verder op weg te helpen met je social media.

Scroll naar boven