Reviews

Hieronder vind je verschillende reviews die klanten hebben achtergelaten.
Wil je zelf ook een review achterlaten? Dat kan via het formulier onder de geplaatste reviews. Bedankt alvast!

Aanrader!!!

Rated 5,0 out of 5
14/06/2023

Heeft voor mij hele waardevolle foto’s gemaakt van mijn geweldige paard, wat een prachtige herinnering is voor later! Ze geeft goede aanwijzingen en stelt je helemaal op je gemak. Toen ik na afloop nog om een kleine aanpassing van een foto vroeg, was dit geen probleem. Ze dacht ook mee welk pakket ik het beste kon nemen. Topper!

Maxime

Heel goed

Rated 5,0 out of 5
08/05/2023

Super goede fotografe! Neemt de tijd en verteld ook hoe je moet staan. Laat ook zeker de ruimte voor eigen inbreng. Foto’s van top kwaliteit

Kyra Beumers

Supermooie en goede kwaliteit foto’s zijn gegarandeerd

Rated 5,0 out of 5
18/03/2023

Senna is een supertoffe meid die heel rustig de tijd neemt voor haar foto’s zodat ze je kan garanderen van leuke exemplaren en goede kwaliteit!

Zeker een aanrader als je graag mooie momenten op foto wilt hebben!

Jamie hanoulle

Top fotograaf!

Rated 5,0 out of 5
18/03/2023

Senna zou eerst mijn andere pony op de foto zetten, maar toen ik te horen kreeg dat mijn oudere pony binnenkort ingeslapen moest worden hebben we uiteindelijk besloten een afscheid shoot te doen met mijn oudere pony. Ze was super flexibel en heeft prachtige foto’s gemaakt van dit emotionele moment. Dit is alweer bijna twee jaar geleden, maar de foto’s blijven me even dierbaar!

Jill van Sprongsgewijs

Top fotograaf

Rated 5,0 out of 5
18/03/2023

Al een paar shoots gehad bij Senna, altijd heel erg op mijn gemak bij Senna fijne shoot, vriendelijke Communicatie en Professioneel. Ook heeft Senna veel geduld met jou en je paard 🙂

Suus Strik

Fijne communicatie en mooie foto’s

Rated 5,0 out of 5
05/01/2023

Mooie wedstrijdfoto’s gemaakt, aardig contact gehad over de mail en snel geleverd!

Femke

Super fotograaf

Rated 5,0 out of 5
29/12/2022

Senna denkt super mee en heeft veel verstand van haar vak. Ze doet altijd moeite om mooie foto’s te maken en helpt je er super mee. Dikke aanrader voor zowel portret als actie foto’s!

Denise Janssen

De volgende x is al besteld, dat zegt genoeg!

Rated 5,0 out of 5
29/12/2022

Als 1 iemand niet van “voor” de camera houdt, dan ben ik het wel. Geboekt voor een mooie foto van mijn paard, eindig ik met een prachtige serie foto s van zowel mijn paard alsook mezelf…

De volgende keer is al besteld…

Ghis

Top fotograaf

Rated 5,0 out of 5
29/12/2022

Ze denkt super mee! Doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat je de mooiste foto’s krijgt. Helpt je graag met alles. Ondanks dat de 2 paardjes het toch wat lastig vonden om leuk te kijken deed ze haar best. De uitzoekpagina was er heel snel en kreeg de bewerkte foto’s niet veel later. Overal erg tevreden en wil zeker nog meerdere shoots bij haar doen! 😁

Daan

Super fotograaf

Rated 5,0 out of 5
29/12/2022

Denkt heel fijn met je mee, geeft aanwijzigen waar nodig. Ondanks dat het rijden bij de fotoshoot minder fijn ging heeft Senna er super resultaten uit kunnen halen!

Savanne

Jikke en Ballizo
11-12-2021

De kerstshoot met Senna vond ik super fijn. De shoot is een paar keer verplaat door verschillende omstandigheden. Dit is ook super goed opgelost en hebben heel goed contact gehouden. Tijdens de shoot was mijn pony een beetje druk en wilde hij niet helemaal stilstaan. Door wat aanwijzingen en de rust van Senna was dit na een paar minuten gelukkig al wat minder en hebben we een hele leuke shoot gehad. We hebben een hele gezellige middag gehad met Senna. Na de shoot had ik de uitzoekpagina en de uiteindelijk bewerkte foto’s super snel binnen. De foto’s zijn super mooi geworden. Ik ga zeker nog een keer een fotoshoot met Senna doen! Een echte aanrader dus!

Gina en Aron
11-12-2021

De kerstshoot met Senna was heel leuk, Senna denkt goed met je mee en weet precies hoe ze jou en je paard het mooist op beeld kan krijgen. Ze heeft veel geduld wat bij mijn shoot wel een beetje nodig was. 🙈 Er zijn super mooie foto’s uitgekomen en mooi bewerkt.

Bij het inplannen van de shoot legt Senna goed uit wat de bedoeling is en wat je kunt verwachten. Na de shoot had ik al binnen 24 uur de uitzoekpagina door gemaild gekregen en nog geen 2 dagen later had ik de foto’s bewerkt binnen.

Senna is zeker een aanrader en ik ben fan! 

Erin en Cartier
28-11-2021

De fotoshoot met Senna was heel fijn. Het was voor 2 van de 4 paarden de eerste fotoshoot, en dat was te merken🙈. De paarden hadden moeite met stilstaan, maar door de aanwijzingen van Senna is het super verlopen en echt heel mooi geworden. Ze doet het allemaal met veel rust en geduld en houdt daarbij de paarden goed in de gaten. Wij hebben zelf ook echt een gezellige dag gehad met Senna. Ze houdt super contact, voor en na de shoot, en de foto’s waren er al snel! We zijn super blij met het resultaat en kijken al uit naar een volgende shoot😊

Daisy en Tressor
20-11-2021

Lieve Senna, ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne winter shoot!

De samenwerking was vooral professioneel  en ontspannen verlopen.

Je neemt de tijd en houdt rekening met zowel paard als ruiter.

Ik kijk uit naar onze volgende shoot!💋

Britt en Gowan
10-10-2021

Fotolocatie moest helaas veranderd worden, maar dat had Senna snel opgelost en bleef super positief! Ze was super aardig en kwam professioneel over! Ook wanneer Gowan wat onrustig was, bleef zij meedenken met veel geduld en bleef dan ook nog steeds positief en bedacht samen met mij oplossingen hoe we toch tot een mooi resultaat konden komen. En dat is zeker gelukt! Zeker een aanrader als je mooie foto’s wilt met je paard!

Jet en Katie
04-09-2021

Een fotoshoot bij Senna is heel erg aan te raden! Ze werkt op een super fijne manier; ze regelt alles goed en daardoor maakt ze het plannen heel gemakkelijk! 🥰 Tijdens de shoot helpt ze je zo goed mogelijk om de mooiste poses met je paard te doen en echt prachtigste foto’s komen er dan uit! ❤️ Ook na de shoot houdt ze veel contact met je en zorgt ze dat alles fijn doorgestuurd wordt! 😁 Ik ben super blij met de foto’s en Senna was kortom geweldig! 💗 Ik zal ook zeker meer shoots bij Senna boeken! 💓

Anke en Pip (winactie gewonnen op Instagram)
06-06-2021

Wat heb ik geluk gehad een shoot van Senna te mogen winnen! De communicatie met Senna is heel prettig, ze reageert snel en legt alles duidelijk uit zodat je weet hoe de shoot ongeveer zal verlopen. Ik zelf heb nog een jong paardje en Senna hielp enorm goed bij het geven van tips en aanwijzingen om haar stil te houden. Daarnaast maakt ze heel vaak een foto, ook op ongelukkige momenten, maar dan komen er juist super mooie plaatjes uit. Senna werkt rustig en weet echt waar ze mee bezig is, wat het prettig maakt voor de modellen. Na afloop van de shoot neemt Senna al snel contact met je op en kun je al snel de foto’s zien. Ze houdt je tijdens het bewerken op de hoogte hoe ver ze met de foto’s is. Op deze manier weet je wanneer je je foto’s ongeveer kunt verwachten. Kortom, shoots met Senna zijn super leuk en verlopen rustig wat super fijn is en zorgt voor een prachtig resultaat. Dus zeker een shoot boeken 😉

Suus en Merlijn
03-03-2021

Super shoot gehad met Senna. Senna heeft veel geduld en zegt wat je moet doen. De foto’s hebben een super goede kwaliteit. Echt een aanrader dus!

Fenety en Waikiki
05-01-2021

Tijdje geleden een shoot gehad met Senna, super gezellig en leuke middag samen gehad en daaruit zijn super rijfoto’s gekomen! Heel erg blij mee en zeker voor herhaling vatbaar ❤️

Charlotte en Ragazza
27-12-2020

Heel erg blij met de fotoshoot en de foto’s die hieruit gekomen zijn!
De shoot verliep heel erg fijn, en voelde snel al vertrouwd. Senna vertelde goed hoe je moest staan, of wat je moest doen wat een fijn gevoel was. Ook was ze heel lief voor het paardje en ook zeer geduldig. Een echte aanrader!!! ❤️

Fleur en Grey
Sponsorruiter op Instagram

Shoots met Senna zijn altijd super fijn! Ze kan heel goed het model aansturen en ze weet precies hoe ze jou en je paard mooi in beeld krijgt. Ook is de nabewerking niet te heftig en zitten er altijd wel knappe plaatjes tussen🥰

.

Heb jij ook een shoot met mij gehad en wil je een recensie voor op mijn website schrijven? Stuur je recensie dan via mail (info@senfotografie.nl) of stuur mij een berichtje via een van mijn social media accounts. Je maakt mij super blij met het schrijven van een review!

Scroll naar boven